sky@ninet.rs
+381 18 515 999
skycenter logo

Trampovi “predsednički” hotelski apartmani, II deo

1

Kada je u pitanju hotelska imperija Donalda Trampa, tu se često može videti sve, od umerenog i lepog do kiča, a ovo su neki od najluksuznijih apartmana u njegovim hotelima na različitim destinacijama:

Trump SoHo, Njujork

Smešten na poslednjim spratovima oblakodera na Menhetnu sa 46 spratova, delux i Penthouse apartmani sa dve spavaće sobe imaju impresivne poglede na ovaj spektakularan grad, bilo da se radi o pogledu na reku Hadson, mostove ili na sam grad i čuveni Empire State Building. Prostrane dnevne sobe se protežu do spavaćih, od kojih svaka ima svoje fantastično kupatilo koje se sastoji iz nekoliko delova, a sve je urađeno u italijanskom mermeru.

2

Albemarle Estate at Trump Winery

Smešten među vinogradima Šarlotsvila, u američkoj saveznoj državi Virdžinija, ovaj objekat je jedna od najprestižnijih i najznačajnijih američkih istorijskih palata. Grand Deluxe apartman, koji gleda na obližnje vinograde, između ostalog gostima nudi ogroman bračni krevet, dva velika kupatila, kristalne lustere i dva kamina.

3

Trump International Hotel Waikiki

Četiri penthouse apartmana zauzimaju poslednji sprat hotela Donalda Trampa na Havajima koji se nalazi na čuvenoj plaži i promenadi Honolulua – Waikiki. Sa cenom od 3.195 dolara za jedno noćenje, Diamond Head Penthouse nudi sa privatnog balkona panoramski pogled na Pacifik, panoramu Honolulua i Dijamantnu glavu (Mt. Leahi), kao i dve spavaće sobe, trpezariju koja može za stolom da primi osam osoba i potpuno opremljenu kuhinju.

4

Trump International Hotel & Tower Vancouver

Trampov Grand Deluxe apartman sa jednom spavaćom sobom nalazi se visoko iznad jedne od najekskluzivnijih gradskih četvrti. U njemu se nalazi posebno dizajniran nameštaj, ručno pravljena, samostojeća „Victoria + Albert“ kada, a boravak u apartmanu uključuje

i korišćenje automobila hotela.

5

Trump Turnberry

Na robusnoj zapadnoj obali Škotske, odmah pored čuvenih golf terena, Lighthouse apartman se nalazi odvojeno od glavne hotelske zgrade u, kao što mu i ime kaže, istorijskom svetioniku. Apartman ima dve spavaće sobe, od kojih je svaka sa privatnim balkonom i pogledom na okean, dok se u dnevnoj sobi nalazi kako trpezarijski sto tako i sto za raznovrsne društvene igre.

6

Trump International Golf Links & Hotel Doonbeg

Još jedan hotel među golf terenima, samo ovoga puta na zapadnoj obali Irske. Ocean View apartmani mogu imati jednu, dve, tri ili četiri spavaće sobe, a osim toga, u svakom od njih se nalazi i dnevna soba, privatna kuhinja i kamin.

O autoru

Comments are closed.