sky@ninet.rs
+381 18 515 999
skycenter logo

Trampovi „predsednički“ hotelski apartmani, I deo

Kada je u pitanju hotelska imperija Donalda Trampa, tu se često može videti sve, od umerenog i lepog do kiča, a ovo su neki od najluksuznijih apartmana u njegovim hotelima na različitim destinacijama:

11

Trump International Hotel & Tower New York

Sa spektakularnim pogledima na Central park i centar grada, sa prozorima koji idu od poda do plafona, ovaj Park View Suite sa dve spavaće sobe ima i odgovarajuću cenu koja kreće od 1.300 dolara za noćenje. Apartman površine 125 metara kvadratnih uključuje glavnu spavaću sobu (sa velikim bračnim krevetom), dodatnu gostinsku spavaću sobu, dnevni boravak i trpezariju (sa kristalnim lusterima), kuhinju i tri kupatila.

12

Trump International Hotel & Tower Chicago

Sa izborom od jedne, dve ili tri spavaće sobe, hotel u Čikagu nudi luksuzne Grand Deluxe apartmane sa pogledom na jezero Mičigen i čikašku reku. U okviru apartmana se nalaze ogromni Samsung televizori, Bose zvučni sistem, izuzetno luksuzni kreveti i pristup kadilaku sa privatnim šoferom.

3

Trump International Hotel Washington D.C.

Ovde se nalazi najveći hotelski apartman u prestonici SAD površine gotovo 600 metara kvadratnih. Po ceni od 9.600 dolara za noć, apartman dolazi sa dve bogato opremljene spavaće sobe, kupatilima sa spa sadržajima, dnevnim boravkom i trpezarijom, posebnom sobom za vežbanje i privatnim izlazom na Pensilvanija aveniju. Uz apartman gostima sleduje i privatan batler, šef, maser, privatni trener i šofer.

4

Trump International Hotel Las Vegas

Iako se ne uklapaju u potpunosti sa dekadencijom destinacije, luksuzni Penthouse apartmani sa jednom, dve ili tri spavaće sobe ostavljaju bez daha svojom prostranošću, kupatilima od italijanskog mermera i panoramskim pogledom na čuveni Las Vegas Strip sa prozorima od poda do plafona u spavaćim sobama.

5

Trump National Doral, Majami

Predsednički apartman u ovom hotelu neočekivano deluje potpuno nekarakteristično sveden po pitanju dekora, iako po ceni od preko 7.000 dolara za noć ipak dolazi sa dosta impresivnih dodataka, vrhunskim krevetima, kupatilima od italijanskog mermera i ogromnim HD televizorima.

6

Trump International Hotel & Tower Panama

Smešten na 35. spratu nebodera Trump Ocean Club u Panami, predsednički apartman je drugačije stilski uređen, sa više modernističkog duha od ostalih Trampovih objekata. Cena noćenja u ovom apartmanu je 2.689 dolara koji dolazi, takođe, sa čuvenim Serta krevetima, malom kuhinjom i privatnim balkonom.

7

Trump International Hotel & Tower Toronto

Po ceni od preko 20.000 dolara za noć, Trump Sky apartman nudi pogled na panoramu Toronta sa zapadne strane, a sa južne na jezero Ontario. Apartman ima dve spavaće sobe, od kojih je svaka sa zasebnim kupatilom, dnevnu sobu, trpezariju i potpuno opremljenu kuhinju.

O autoru

Comments are closed.